Pokaż 49–60 z 82 wyników

Ogórek zielony szklarniowy polski

10,99 
za kilogram

Ogórek zielony szklarniowy polski

10,99 
za kilogram

Kraj pochodzenia: Polska

Papryka czerwona

19,99 
za kilogram

Papryka czerwona

19,99 
za kilogram

Kraj pochodzenia: Hiszpania

NOWOŚĆ

Papryka Chili

33,00 
opakowanie

Papryka Chili

33,00 
opakowanie

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Papryka Ramiro opakowanie 250g

7,99 
opakowanie

Papryka Ramiro opakowanie 250g

7,99 
opakowanie

Papryka zielona

19,99 
za kilogram

Papryka zielona

19,99 
za kilogram

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Papryka żółta

23,99 
za kilogram

Papryka żółta

23,99 
za kilogram

Kraj pochodzenia: Holandia

Pieczarki

15,99 
za kilogram

Pieczarki

15,99 
za kilogram

Kraj pochodzenia: Polska

Pietruszka korzeń

13,99 
za kilogram

Pietruszka korzeń

13,99 
za kilogram

Kraj pochodzenia: Polska

NOWOŚĆ

Pomidor bawole serce

32,99 
za kilogram

Pomidor bawole serce

32,99 
za kilogram

Pomidor czerwony casi (Ventero)

13,89 
za kilogram

Pomidor czerwony casi (Ventero)

13,89 
za kilogram

Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Pomidor czerwony jajko (śliwkowy)VICASOL

14,99 
za kilogram

Pomidor czerwony jajko (śliwkowy)VICASOL

14,99 
za kilogram

Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.

Kraj pochodzie: HISZPANIA

Pomidor czerwony jajko(polny)

11,99 
za kilogram

Pomidor czerwony jajko(polny)

11,99 
za kilogram

Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.

Kraj pochodzie: Hiszpania

Loading