Pomidor czerwony casi (Ventero)
Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
-
Brak w magazynie
Pomidor czerwony jajko (śliwkowy)VICASOL
Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.
Kraj pochodzie: HISZPANIA
-
Brak w magazynie
Pomidor czerwony jajko(polny)
Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.
Kraj pochodzie: Hiszpania
-
Brak w magazynie