Owoce Liofilizowane

Pokaż wszystkie 5 rezultaty

NOWOŚĆ

Banan liofilizowany kostka 150 g KruKam

39,99 
za sztukę

Banan liofilizowany kostka 150 g KruKam

39,99 
za sztukę

Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …

NOWOŚĆ

Czarna porzeczka liofilizowana proszek 100 g KruKam

27,99 
za sztukę

Czarna porzeczka liofilizowana proszek 100 g KruKam

27,99 
za sztukę

Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …

NOWOŚĆ

Mango liofilizowane grys 50 g KruKam

27,99 
za sztukę

Mango liofilizowane grys 50 g KruKam

27,99 
za sztukę

Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …

NOWOŚĆ

Truskawka liofilizowana plastry 60 g KruKam

29,99 
za sztukę

Truskawka liofilizowana plastry 60 g KruKam

29,99 
za sztukę

Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …

NOWOŚĆ

Żurawina liofilizowana połówki 60 g KruKam

29,99 
za sztukę

Żurawina liofilizowana połówki 60 g KruKam

29,99 
za sztukę

Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …

Loading