Owoce Liofilizowane
Banan liofilizowany kostka 150 g KruKam
Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …
Czarna porzeczka liofilizowana proszek 100 g KruKam
Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …
Mango liofilizowane grys 50 g KruKam
Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …
Truskawka liofilizowana plastry 60 g KruKam
Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …
Żurawina liofilizowana połówki 60 g KruKam
Liofilizacja, to zjawisko powszechne w przyrodzie. Jest to przemiana fazowa wody ze stanu stałego w gazowy z pominięciem stanu ciekłego. W latach pięćdziesiątych stosowane na skalę laboratoryjną, z czasem znalazło zastosowanie w produkcji żywności. Liofilizacja to, na dzień dzisiejszy, najnowocześniejsza i najzdrowsza metoda utrwalania. Procesowi temu można poddać niemal wszystkie …