Produkty
Pomidor czerwony jajko (śliwkowy)VICASOL
Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.
Kraj pochodzie: HISZPANIA
-
Brak w magazynie
Pomidor czerwony jajko(polny)
Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.
Kraj pochodzie: Hiszpania
-
Brak w magazynie
Pomidor koktajlowy
Pomidory stanowią bogate źródło likopenu, potasu oraz witamin C i E, a także beta-karotenu. To jedyne warzywa, które po przetworzeniu są bardziej wartościowe niż świeże. To za sprawą cennego likopenu, który uwalnia się podczas obróbki termicznej. Warto więc w sezonie jeść świeże pomidory, a poza nim sięgać po przetwory.
Kraj pochodzenia: Polska
Pomidor koktajlowy CHERRY RAM na gałązce
Pełne smaku i słodyczy, wyśmienite do pieczywa i dań na ciepło.
Na 100 gramów: 18 mg witaminy C / 260 mg potasu / 8,4 mg likopenu.
Pomidorki cherry Bio naturo 400g
Ekologiczne pomidory cherry BioNaturo są bardzo intensywne w smaku. Świetnie sprawdzą się do przygotowania pozywnego śniadania lub jako podstawa do porządnego sosu pomidorowego.
-
Brak w magazynie
Pomidory krojone Bio naturo 400g
Ekologiczne pomidory cherry BioNaturo są bardzo intensywne w smaku. Świetnie sprawdzą się do przygotowania pozywnego śniadania lub jako podstawa do porządnego sosu pomidorowego.